Astrid, Jantine en Jona

Wij zijn Astrid en Jantine, twee zussen, die graag voor u klaarstaan en het u naar de zin willen maken in onze eigen vakantiewoning. Samen met Jona zorgen we ervoor dat u een fantastische tijd krijgt in ons sfeervolle huis aan de Brouwerssteeg 1 in Elburg. We heten u dan ook van harte welkom in de vesting!

De Casa

De Casa zelf is een gezellige vakantiewoning die geschikt is tot zes personen + een kleine (ledikantje). De Casa is voorzien van een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. We hebben de woning met veel plezier ingericht met meubels van het merk HK Living en hopen dat u zich er thuis zult voelen. Geniet van uw (tijdelijke) woonplek op deze unieke locatie in één van de mooiste vestingsteden van Nederland!

Vestingstad Elburg

Onze Casa ligt midden in de charmante vestingstad Elburg. Deze historische stad heeft talloze bezienswaardigheden te bieden, van prachtige musea tot gezellige restaurantjes en levendige buitenactiviteiten. Of je nu wilt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis of gewoon wilt ontspannen en het prachtige landschap bewonderen, Elburg is de place to be.

Waarom Casa Elburg?

Ligging

Casa Elburg ligt prachtig gelegen in het centrum van Elburg.

Gezellige Stad

Elburg is een gezellige stad waar altijd wat te beleven is.

Mooie Casa

Casa Elburg is een mooi ingerichte vakantiewoning. Het is een geschikte uitvalsbasis voor heel veel uitstapjes.

Even tot rust komen

Hoewel Elburg een erg gezellige stad is, kunt u in in de Casa goed tot rust komen en bent u er even helemaal uit!

Scroll naar boven